Toimintamme kulmakivet

Työntekijämme ovat koulutettuja turvallisuusalan ammattilaisia, jotka huomioivat turvallisuusasiat kokonaisvaltaisesti ja ovat kykeneviä hoitamaan haasteellisimmatkin tilanteet tyylikkäästi positiivista vuorovaikutusta hyödyntämällä.

Olemme luotettava ja pitkäaikainen toimija niin työntekijöillemme, kuin asiakkaillemmekin. Helpotamme tiiviin yhteistyön ja asiantuntemuksemme kautta toimeksiantajamme koko toimintaprosessia.

Työntekijämme ovat ennen kaikkea asiakaspalvelun ammattilaisia ja positiivinen asiakaspalveluasenne, sekä terve myyntihenkisyys ovat toimintamme keskeisimpiä lähtökohtia.

Järjestyksenvalvonta

Osana palvelukokonaisuutta

Ukemix järjestyksenvalvonta Oy on toiminut jo vuodesta 2006 luotettavana ja tasaista kasvua saavuttaneena järjestyksenvalvontapalveluita tarjoavana yrityksenä. Toimimme valtakunnallisesti pääpainoalueena Uudenmaan maakunta. Palvelemme vuonna 2020 yli sataa vakituista asiakasravintolaamme. Asiakkainamme on arvostettuja valtakunnallisesti toimivia ravintolaketjuja ja laadukkaita keskeisillä sijainneilla toimivia ravintoloita.

Haluamme olla mukana tukemassa toimeksiantajan liiketoimintakonseptia tarjoamalla käyttöön laajan osaamisemme turvallisuuden eri osa-alueilta. Työntekijämme ovat kiinteä osa toimeksiantajamme palveluprosessia ja olemme osaltamme toteuttamassa asiakkaan kokemaa elämystä pelkän järjestyksenpidon sijaan.

Suurimmat kilpailuvalttimme koostuvat kustannustehokkaasta ja kokonaisvaltaisesta palvelun toteutuksesta sekä aidosta halusta palvella asiakastamme. Ukemix järjestyksenvalvonta Oy on tehnyt itsensä tunnetuksi luotettavana toimijana, joka huolehtii vastuistaan ja velvollisuuksistaan, sekä tavoittelee pitkäaikaista yhteistyötä.

Järjestyksenvalvonnan lisäksi toteuttamme korkeaa osaamista turvallisuuspalveluita, kuten henkivartija ja henkilösuojaustehtäviä sekä yksityisetsiväpalveluita. Erikoisturvallisuuteen keskittynyt yksikkömme omaa pitkän kokemuksen ja laajan osaamisen yritysturvallisuuden eri osa-alueista.

Ota yhteyttä