Järjestyksenvalvonta

Ravintoloiden sekä hotellien turvallisuuspalveluiden tuottaja

Toimintamme keskiössä on myyntiä edistävä ja asiakkaamme palveluprosessiin integroitava palvelukokonaisuus, jonka myötä henkilöstömme on osaltaan mukana toteuttamassa ravintolakävijän kokemaa elämystä pakollisen järjestyksenpidon sijaan. Olemme ravintoloiden/hotellien- sekä asiakkaidemme tilaisuuksien järjestyksenvalvontaan erikoistunut yritys ja toiminnallamme varmistamme, että asiakkaat kokevat järjestyksenvalvojamme positiivisena osana ravintolassa käyntiä. Järjestyksenpito on meille ennen kaikkea positiivista vuorovaikutusta ja läsnäoloa asiakkaiden kanssa.

Valitsemme yhdessä toimipaikan luonteeseen soveltuvan henkilöstön ja ratkaisut aina pukeutumisesta ja varustuksesta oikeisiin käytösmalleihin ja toimintatapoihin. Hyvin suunniteltu ja toteutettu turvallisuuspalveluiden kokonaisuus luo suurta lisäarvoa asiakkaallemme.

Järjestyksenvalvojamme on asiakkaan illanvieton ensimmäinen ja viimeinen kohtaaminen. Me teemme kohtaamisesta merkityksellisen,  ja toimimme toimipaikan parhaana mahdollisena käyntikorttina. Meille on tärkeää että asiakas haluaa palata uudelleen kokemaan turvallisia ja mieleen painuvia elämyksiä. - Ukemix

 

Usein kysytyt kysymykset

Toimitatteko järjestyksenvalvontaa tapahtumiin?

Lähtökohtaisesti toimimme asiakkaidemme kokonaisvaltaisena kumppanina, vastaten palvelun kokonaistoimituksesta vastuineen ja velvollisuuksineen. Vakiintuneet tapahtumat mm. palloilulajien tapahtumat/sarjapelit, konsertit, vaativat tapahtumaturvallisuuskokonaisuudet - olemme oikea kumppani.

Mikä on veloitusmallinne?

Lähtökohtaisesti suosimme tuntiveloitusperusteista hinnoittelua. Tämä helpottaa molempien sopimusosapuolten ennakointia ja kulujen laskentaa. Tuntiveloitusperiaatteella saamme taattua teille myös parhaan mahdollisen hinnoittelun laadusta tinkimättä. 

Miten voin pyytää tarjouksen järjestyksenavlvontapalveluista?

Ota meihin yhteyttä soittamalla, whatsapilla, yhteydenottolomakkeella tai viime kädessä oikein kovaa huutamalla. Pyrimme vastaamaan huutoon nopealla aikataululla. Suorituskykymme ja toimitusvarmuutemme on ollut 100% ja pidämme näistä asioista huolen myös jatkossa. Ei hullumpi kumppani?

Sopimuskumppaneitamme mm.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!