Yritys

Järjestyksenvalvontapalvelut

Ukemix järjestyksenvalvonta Oy on toiminut jo vuodesta 2006 luotettavana ja tasaista kasvua saavuttaneena järjestyksenvalvontapalveluita tarjoavana yrityksenä. Yrityksen perustajina ja omistajina toimivat ystävykset Henry Korpinurmi ja Ville Haapasalo. Toimimme valtakunnallisesti pääpainoalueena Uudenmaan maakunta. Katso toimialueet yläpalkista joissa operoimme.

Yrityksen alkutaipaleella palvelimme neljää asiakasravintolaamme. Vuonna 2024 vakituisten sopimuskumppaneidemme määrä on kasvanut yli sataan asiakasravintolaan- hotelliin sekä vakiintuneisiin asiakastilaisuuksiin ja tapahtumaan. Kumppaneinamme on mm. arvostettuja valtakunnallisesti vaikuttavia ravintola-/hotellitketjuja ja laadukkaita keskeisillä sijainneilla toimivia yksityisiä toimipaikkoja.

Jos asiakkaamme tarvitsee korkealaatuista, kokenutta ja myyntihenkistä järjestyksenvalvontapalvelua - olemme oikea kumppani.

Pyrimme toimimaan siten, että yksi + yksi on enemmän kuin kaksi. Pelkän asiakkuuden sijasta pyrimme toimimaan asiakkaan kokonaisvaltaisena kumppanina, tuoden lisäarvoa asiakkaillemme asiakaslähtöisillä, myyntiä edistävillä toimintaprosesseilla. 

 

Haluamme olla mukana tukemassa toimeksiantajan liiketoimintakonseptia tarjoamalla käyttöön laajan osaamisemme turvallisuuden eri osa-alueilta. Työntekijämme ovat kiinteä osa toimeksiantajamme palveluprosessia ja olemme osaltamme toteuttamassa asiakkaan kokemaa elämystä pelkän järjestyksenpidon sijaan.

Suurimmat kilpailuvalttimme koostuvat kustannustehokkaasta ja kokonaisvaltaisesta palvelun toteutuksesta sekä aidosta halusta palvella asiakastamme. Ukemix järjestyksenvalvonta Oy on tehnyt itsensä tunnetuksi luotettavana toimijana, joka huolehtii vastuistaan ja velvollisuuksistaan, sekä tavoittelee pitkäaikaista yhteistyötä.

Järjestyksenvalvonnan lisäksi toteuttamme korkeaa osaamista turvallisuuspalveluita, kuten henkivartija ja henkilösuojaustehtäviä sekä yksityisetsiväpalveluita. Erikoisturvallisuuteen keskittynyt yksikkömme omaa pitkän kokemuksen ja laajan osaamisen yritysturvallisuuden eri osa-alueista.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys 1

Vastaus 1.

Kysymys 2

Vastaus 2.

Kysymys 3

Vastaus 3.

Toimintamme kulmakivet

Turvallisuus

Työntekijämme ovat koulutettuja turvallisuusalan ammattilaisia, jotka huomioivat turvallisuusasiat kokonaisvaltaisesti ja ovat kykeneviä hoitamaan haasteellisimmatkin tilanteet tyylikkäästi positiivista vuorovaikutusta hyödyntämällä.

Luotettavuus

Olemme luotettava ja pitkäaikainen toimija niin työntekijöillemme, kuin asiakkaillemmekin. Helpotamme tiiviin yhteistyön ja asiantuntemuksemme kautta toimeksiantajamme koko toimintaprosessia.

Asiakaspalvelu

Työntekijämme ovat ennen kaikkea asiakaspalvelun ammattilaisia ja positiivinen asiakaspalveluasenne, sekä terve myyntihenkisyys ovat toimintamme keskeisimpiä lähtökohtia.

Meihin luottavat

Kiinnostuitko palveluistamme?

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!