Turvallisuuspalvelut

Henkilösuojaus

Henkivartija on asiakaspalvelun ammattilainen, joka vastaa asiakkaan turvallisuudesta ja sujuvasta sekä häiriöttämästä liikkumisesta. Henkivartijan tulee kaikissa tilanteissa esiintyä suojattavan henkilön eduksi sekä toimia tahdiikaasti ja ystävällisesti kaikkia ihimisiä kohtaan. Teemme suojaustoimeksiannot yleensä mahdollisimman huomaamattomasti tyylikkäissä siviilivaatteissa.

Henkivartijamme ovat edustavia ja kielitaitoisia asiakaspalvelun ammattilaisia. Vartijan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi henkiösuojaajamme on erikoiskoulutettu henkivartiointiin useilla kansainvälisillä kursseilla (mm. SIA Level 3 Certificate in Close Protection), jota pidetään kansainvälisenä standardina. Kokeneet tiiminvetäjämme järjestävät henkilökunnallemme jatkuvaa koulutusta henkivartijatehtäviin ja näin varmistamme korkeatasoisen palvelun asiakkaillemme. Yli 10 vuoden kokemus korkean riskin henkilösuojaamisesta Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa sekä Lähi-Idässä on tae palvelumme laadusta

Ammattimaisesti suoritettava henkivartiointi aloitetaan uhka- ja riskikartoituksista, joiden perusteella valitaan tarvittavat suojaustoimenpiteet. Tämän jälkeen tehdään kaikki tarvittavat suunnittelut, kuten reittisuunnitelmat useilla vaihtoehtoisilla reiteillä mahdollista evakuointia unohtamatta. Kaikki kohteet joihin suojattava henkilö menee, tulee tiedustella etukäteen ja laatia tiedustelun pohjalta tarkat suunnitelmat.

 • Vaihtoehtoisia toteutustapoja
 • Näkyvä ja aktiivinen läsnäolo
 • Matalan profiilin henkilösuojaus
 • Suojaava tarkkailu
 • Turvamies-autonkuljettaja

Yksityisetsivä

Yksityisetsivämme tekevät erilaisia tehtäviä, aina rikosten paljastamisesta salakuuntelulaitteiden etsintään Suomessa tai ulkomailla. Yksityisetsivillämme useiden vuosien kokemus, myös vaativista korkean riskin ammattirikollisten tarkkailuista ja tutkinnasta Suomessa ja ulkomailla. Ammattitaitoiset yksityisetsivämme hoitavat asiakkaidemme antamat toimeksiannot 100% luottamuksella ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Yksityisetsiväpalveluita tarjoamme yrityksille, yhteisöille sekä yksityisille asiakkaille. Toimeksiantojen pituudet voivat vaihdella muutamasta tunnista useisiin viikkoihin, riippuen asiakkaan tarpeesta. Yksityisetsivämme käyttävät kehittyneitä teknisiä tarkkailu- ja valvontalaitteistoja sekä erikoiskameralaitteita, joilla voidaan kuvata huomaamatta lähietäisyydeltä tai pitkiltä matkoilta. Laitteiden avulla seuranta- ja tarkkailutoimeksiantojen lopputulos paranee huomattavasti.

 • Yksityisetsivä palvelut yrityksille
 • Rikosten paljastamistehtävät
 • Hävikin torjunta ja selvittäminen
 • Yritysvakoilun estäminen ja paljastaminen
 • Kilpailukielto sekä muiden sopimusten toteutumisen valvonta
 • Kameravalvontalaitteiden asentaminen (erikoiskamerat)
 • Salakuuntelu/salakuvauslaitteistojen skannaus ja tutkinta (neuvottelutilat, toimistot, asunnot)

Yritysten ja työntekijöiden taustaselvitykset

Yrityksemme henkilöstöllä on laaja kokemus yritysten ja henkilöiden taustojen selvittämisestä. Huonon yhteistyökumppanin valinta tai taustoiltaan epärehellisen henkilön rekrytointi voi aiheuttaa yritykselle merkittäviä suoria tai välillisiä kustannuksia. Mahdollisten uusien yhteistyöyritysten ja rekrytoitavien henkilöiden taustat on hyvä selvittää ennen kuin sopimuksia allekirjoitetaan.

Lue lisää yritysten ja työntekijöiden taustaselvityksistä >>

Ota yhteyttä!

Soita meille tai täytä viereinen yhteydenottolomake niin otamme Teihin yhteyttä niin pian kuin mahdollista!