Toimintamme kulmakivet

Työntekijämme ovat koulutettuja turvallisuusalan ammattilaisia, jotka huomioivat turvallisuusasiat kokonaisvaltaisesti ja ovat kykeneviä hoitamaan haasteellisimmatkin tilanteet tyylikkäästi positiivista vuorovaikutusta hyödyntämällä.

Olemme luotettava ja pitkäaikainen toimija niin työntekijöillemme, kuin asiakkaillemmekin. Helpotamme tiiviin yhteistyön ja asiantuntemuksemme kautta toimeksiantajamme koko toimintaprosessia.

Työntekijämme ovat ennen kaikkea asiakaspalvelun ammattilaisia ja positiivinen asiakaspalveluasenne, sekä terve myyntihenkisyys ovat toimintamme keskeisimpiä lähtökohtia.

Ukemix järjestyksenvalvonta Oy

Ravintoloiden turvallisuuspalveluiden tuottaja.

Toimintamme keskiössä on myyntiä edistävä ja asiakkaamme palveluprosessiin integroitava palvelukokonaisuus, jonka myötä henkilöstömme on osaltaan mukana toteuttamassa ravintolakävijän kokemaa elämystä pakollisen järjestyksenpidon sijaan. Olemme ravintoloiden järjestyksenvalvontaan erikoitusnut yritys ja haluamme, että ravintolakävijät kokevat järjestyksenvalvojamme positiivisena osana ravintolassa käyntiä. Järjestyksenpito on meille ennenkaikkea positiivista vuorovaikutusta ja läsnäoloa asiakkaiden kanssa.

Valitsemme aina toimipaikan luonteeseen soveltuvan henkilöstön ja ratkaisut aina pukeutumisesta ja varustuksesta oikeisiin käytösmalleihin ja toimintatapoihin. Hyvin suunniteltu ja toteutettu turvallisuuspalveluiden kokonaisuus luo suurta lisäarvoa asiakkaallemme.

”Ovimies kuuluu monen asiakkaan mielestä ra­vintolan vakiokalustoon”, Petteri Knuutti tote­aa.” Asiakkaat ovat ottaneet toimintatapamme hyvin vastaan, mikä on vaikuttanut siihen, että OlutHuoneissa on erittäin mukava ilmapiiri. Se on saanut minutkin viihtymään työssäni erin­omaisesti.”

Ota yhteyttä